Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Встановлено особу нападника в торговому центрі Мюнхена

  • 131

В поліції Мюнхена заявляють, що озброєним чоловіком, який вчинив стрілянину у торговому центрі Мюнхена, виявився 18-річний хлопець іранського походження, який довго мешкав в місті.

Про це повідомив начальник місцевої поліції Хубертус Андре, підтвердивши смерть нападника. Також він додав, що експертиза має визначити, чи загинув стрілець внаслідок самогубства, чи був застрелений поліцією. У поліції підтвердили інформацію, що нападник стріляв з пістолета.

Мотиви нападника до сих пір залишаються для поліції "абсолютно незрозумілими". До цього інциденту молодий чоловік не потрапляв у поле зору правоохоронних органів. Начальник поліції Андре також не бачить причин громадянам хвилюватись про безпеку після інциденту.

Ми не вважаємо, що цей тяжкий і жорстокий злочин може бути приводом для того, щоб почувати себе в небезпеці, – сказав Хубертус Андре

Нагадаємо, 22 липня в торговому центрі Олімпія у Мюнхені сталася стрілянина. Хлопець відкрив вогонь по відвідувачах, та сховався в торговому центрі. У результаті інциденту загинули 10 людей.

Джерело: dw.com



пропозиції партнерів
Новини