Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

ЦВК офіційно назвала 5 новообраних нардепів

  • 68

Центральна виборча комісія визнала обраними п'ятьох народних депутатів України.

На підставі протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування Комісія встановила результати проміжних виборів народних депутатів України в одномандатних виборчих округах (ОВО) № 23, 27, 85, 183, 206.

Так, в ОВО №27 міста Дніпро визнала обраним парламентарієм самовисуванку Тетяну Ричкову. За неї свої голоси віддали 44,57% виборців. В окрузі №23 Волинської області парламентарієм стала кандидат від партії "Укроп" Ірина Констанкевич. Констанкевич - депутат Волинської облради, завідувач кафедри української літератури Східноєвропейського Національного університету імені Лесі Українки. За неї проголосували 57,42% виборців.

В окрузі №85 Івано-Франківської області переміг і визнаний нардепом також кандидат від партії "Укроп" Віктор Шевченко, брат нардепа і екс-директора гірськолижного курорту "Буковель" Олександра Шевченка. Його підтримали 21,19% виборців.

В одномандатному виборчому окрузі №183 міста Херсон і визнаний обраним парламентарієм кандидата від партії "Батьківщина" Юрій Одарченко. Одарченко – депутат Херсонської обласної ради, директор будівельної компанії "Будмеханізація", екс-голова Херсонської обласної державної адміністрації, депутат Ради 5-7 скликань, обраний за списками "Батьківщини". За нього проголосували 25% виборців.

У чернігівському окрузі №206 переміг самовисуванець Максим Микитась. Микитась – президент державної будівельної корпорації "Укрбуд", екс-депутат Київської міської ради від фракції "УДАР". За нього 17 липня віддали свої голоси 31,45% виборців.

Раніше ОПОРА назвала найбільш проблемний округ на довиборах.

Джерело: unian.ua



пропозиції партнерів
Новини