Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Україна перестане бути для Росії стратегічним партнером

  • 907

Це станеться в разі підписання угоди про асоціацію з ЄС — заявив радник президента Росії Сергій Глазьєв в інтерв’ю телеканалу «Росія 24».

Сергій Глазьєв також додав, що підписання угоди про асоціацію закриває Україні дорогу в Митний союз та надовго погіршить торгово-економічні відносини із Росією, Білоруссю і Казахстаном.

Раніше про наслідки підписання угоди Україна-ЄС заявив і перший віце-прем’єр Росії Ігор Шувалов.

За його словами, Москва може ввести для України єдиний митний тариф. Для Києва це означатиме повне митне оформлення та сплату єдиного митного тарифу для всіх товарів, що завозитимуть в Росію.

Зазначимо, що вчора можливі наслідки підписання Україною угоди з ЄС обговорювали також український та російський прем’єри.

Між тим позитивний результат листопадового саміту у Вільнюсі сподіваються європейці. Європа не може втратити Україну. Про це заявила глава європейської дипломатії Кетрін Ештон під час переговорів з прем’єр-міністром Естонії Андрусом Ансіпом.

Обидва політики висловили сподівання, що угоду про асоціацію між Євросоюзом та Україною таки буде підписано і Україна виконає для цього всі умови.



пропозиції партнерів
Новини