Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Проїзд у метро, тролейбусі, трамваї подорожчає до 3 грн

  • 2245

Три гривні за проїзд у метро, тролейбусі чи трамваї. Вже за два місяці їздити у столичному громадському транспорті стане дорожче. Новий тариф у КМДА вважають економічно обґрунтованим.

Вчора на сайті Київської адміністрації разміщено проект разпорядження по підвищення ціни на проїзд до 3 гривень, не 3,50, не 3,80 - до 3 гривень.Є процедурне питання - це регулятурний акт, зараз він розміщений, будуть пропозиції, параллельно і з буде перевірятись розрахунок, буде подано на погодження до відповідного Міністерстві - це десь місяці чекрез 2», - заявив директор департаменту транспорту та інфраструктури КМДА Євген Водовозов.

Зазначимо, раніше керівництво київської підземки заявляло про нерентабельність підприємства. Щоб зробити капітальне оновлення одного кілометра колій, потрібно понад півмільйона гривень, наголошують у підприємстві.

Разом з тим, за результатами жовтневої перевірки столичної прокуратури, було порушено одразу п'ять кримінальних проваджень щодо незаконного використання бюджетних коштів. Сума зловживань тільки при будівництві Куренівсько-Червоноармійської лінії у 2008-2012 роках становила майже 13 мільйонів гривень.



пропозиції партнерів
Новини