Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Україна взялась склеювати стосунки з Росією

  • 1475

Першочергове завдання, каже прем’єр-міністр Микола Азаров, покращити відносини із північним сусідом, які дещо зіпсувались останнім часом.

Різка зміна вектору пріоритетів влади, відбулась після зустрічі Президента з промисловцями, на якій окремі представники бізнесу — члени Партії регіонів просили Віктора Януковича не підписувати Угоду про асоціацію. Уряд оперативно відреагував.

Нагадаємо, підприємці, які напередодні спілкувалися з Президентом, попросили відтермінувати підписання угоди про асоціацію хоча б на рік — щоб встигнути підготуватись до конкуренції з боку європейських виробників.

Водночас експерти заявляють — заяву підприємців, лояльних до влади, готували на Банковій. І Це лише один з елементів нагнітання ситуації перед можливим провалом на саміті у Вільнюсі.

Додамо, що заяви з боку влади щодо європейського вибору стали менш категоричними після 2 зустрічей Віктора Януковича з Володимиром Путіним, які відбулись протягом останнього місяця. Про що вели мову президенти — достеменно невідомо.



пропозиції партнерів
Новини