Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

ЄС готовий відкласти асоціацію України

  • 509

Високопоставлений європейський дипломат заявив, що Європейський Союз поки що не прийматиме рішення щодо підписання Угоди про асоціацію з Україною.

«На цьому етапі, я маю на увазі засідання Ради ЄС з питань закордонних справ, який піде в понеділок, 18 листопада, ми не будемо приймати рішення про підписання Угоди про асоціацію», - заявило джерело агентству Інтерфакс-Україна.

За його словами, міністри будуть обговорювати підготовку до саміту Східного партнерства у Вільнюсі, українське питання, однак рішення прийматися не буде.

Відповідаючи на запитання, коли саме ЄС має намір прийняти рішення з цього питання, співрозмовник агентства зазначив: «Аж до Вільнюса (саміту, який відбудеться 28-29 листопада у Вільнюсі - ред.)».

«Для нас показовим і критично важливим буде голосування у Верховній Раді на наступному пленарному тижні», - уточнило джерело.

Нагадаємо, вчора, 13 листопада, Європарламент продовжив місію у складі екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського і екс-президента Європарламенту Пета Кокса до саміту у Вільнюсі.

У свою чергу місія Кваснєвського і Кокса висловила сподівання, що 19 листопада Верховна Рада прийме всі необхідні євроінтеграційні закони.



пропозиції партнерів
Новини