Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Відомі три команди з Африки, які поїдуть на ЧС-2014

  • 873

Визначилися ще три команди, які влітку наступного року візьмуть участь на Чемпіонаті світу з футболу.

Збірна Нігерії вийшла на Чемпіонат світу - 2014 в Бразилії , здолавши збірну Ефіопії. Матч-відповідь, який відбувся на стадіоні «Ю-Джей Есьюн» в Калабарі, завершився з рахунком 2:0.

Нігерія — Ефіопія 2:0 (загальний рахунок 4:1)
Голи: Мозес, 20 (пенальті), Обінна, 82
Нігерія: Еньяма, Обаобона, Ечіджіле, Емброуз, Омероу (Егвукве, 68), Обі Мікель, Оназі, Мозес (Обінна, 79), Муса, Еменіке, Ідейе (Мба, 59)
Ефіопія: Банча, Абебав, Хайлу, Гірма, Ахмед, Гобена, Гібето (Ассефа, 60), Салахдін, Бейене (Фекаду, 81), Бекеле (Хінтса, 75), Адане

Збірна Кот-д'Івуару у гостях зіграла внічию з командою Сенегалу - 1:1, проте за сумою двох зустрічей пробилася у фінальну стадію турніру, яка пройде наступного літа в Бразилії. Господарі відкрили рахунок незадовго до фінального свистка завдяки точному удару з пенальті форварда турецького «Фенербахч» Мусси Сова. Але вже в компенсований арбітром час півзахисник французького «Лілля» Саломон Калу відновив рівновагу.

Сенегал — Кот-д'Івуар 1:1 (загальний рахунок 2:4)
Голи: Соу, 77 (пенальті) — Калу, 90+4
Сенегал: Кундул, Л.Сане, Суаре (Діуф, 90+2), Джілободжі, Мбоджі, С.Сане, И.Гуйе, Мане, Баджі (Саівет, 82), Н'Дойе (Соу, 65), П.Сіссе
Кот-д'Івуар: Баррі, К.Туре, Бамба, Орьєр, Ромарік, Зокора, Я.Туре, Госсо, Дрогба, Калу, Жервіньо (Сіо, 80)

Збірна Камеруну впевнено переграла національну команду Тунісу в матчі заключного відбіркового раунду в Африці до ЧС-2014. Перша зустріч у Тунісі завершилася нульовою нічиєю. Сьогодні ж Камерун впевнено розібрався із суперником, забивши у ворота тунісців чотири рази, пропустивши всього один гол.

Камерун - Тунис 4:1
Голи: Вебо, 4, Муканджо, 30, Макун, 66, 86 — Акаічі, 51

З великою часткою ймовірності , четвертим представником Африки в Бразилії стане Гана, яка дещо пізніше проведе зустріч-проти Єгипту. Перший матч ганці виграли 6:1.



пропозиції партнерів
Новини