Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

«Регіонали» висловили офіційну позицію щодо асоціації з ЄС

  • 1026

Фракція «Партії регіонів» висловлює свою повну та всебічну підтримку євроінтеграційного курсу Президента України Віктора Януковича.

Фракція «Партії регіонів» висловлює свою повну та всебічну підтримку євроінтеграційного курсу Президента України Віктора Януковича і заявляє, що як і раніше головним орієнтиром партії залишається створення оптимальних зовнішньополітичних умов для подальшої модернізації всіх сфер суспільного життя. Про це повідомили у прес-службі «Партії регіонів».

У заяві «ПР» згадали і персону Юлії Тимошенко. «Екс-прем'єр міністр України Юлія Тимошенко вирішила під прикриттям євроінтеграційного процесу у притаманному їй стилі провернути чергову авантюру. Як завжди - за рахунок України - поліпшити свої особисті справи, задовольнити свої власні інтереси та амбіції, уникнути покарання за скоєний злочин», - йдеться у повідомленні.

Політики зазначають, що на сучасному етапі, в контексті глобальних викликів та загроз, зовнішня політика країни повинна формуватися насамперед на основі національної вигоди і прагматизму. «У цьому плані показовими є окремі дані щодо зовнішньої торгівлі з Російською Федерацією - нашим стратегічним торговельно-економічним партнером: за даними Держкомстату України, у період з січня по вересень 2013 року товарообіг зменшився на 5,7 млрд дол США або на 17%, експорт товарів - на 1,7 млрд дол США або на 12,9%», - йдеться в заяві фракції. У заяві «регіонали» звернулись до ЄС з пропозицією створити спільну висококваліфіковану групу, яка б займалась розробкою плану першочергових заходів щодо компенсації очікуваних економічних втрат України через підписання Угоди про асоціацію з ЄС.



пропозиції партнерів
Новини