Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Чому краще пити чай без цукру

  • 2973

Лікарі радять пити чай, не додаючи до нього цукру, адже це не тільки погіршує смакові властивості напою, але й може зашкодити здоров'ю.

Є три прості причині, чому чай все ж ліпше не пити з цукром, пише newsyou.info.

По-перше, це значно безпечніше для ваших зубів. По-друге, у щоденному меню стане трохи менше зайвих "порожніх" калорій, а тільки в 1 чайній ложці їх 35! І, по-третє, хороший сортовий чай з цукром перетворюється в несмачний коричневий сироп.

До слова, за даними французьких біологів, лейкоцит може зруйнувати 14 бактерій, але після вживання в їжу 6 ложок цукру впродовж дня йому під силу впоратися лише з 6-ма.

Звикнути до чаю без цукру досить просто: спробуйте місяць вживати напій без цукру (перший тиждень можна додавати шматочок рафінаду), а потім покладіть в горнятко трохи більше цукру, ніж до експерименту. Погодьтеся, виходить смак сиропу!

Ще зверніть увагу на написи на упаковках – так ви зрозумієте, скільки прихованого цукру ви споживаєте з продуктами. Якщо в складі є декстроза, мальтоза або патока, значить, у продукті багато "порожніх" вуглеводів.

Читайте також: 7 ідей, як зробити чай смачнішим



пропозиції партнерів
Новини