Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Готуємо в піст: рецепт шоколадного торта з вишнями від Лізи Глінської

  • 17

Кондитерка Ліза Глінська вирішила поділитись з підписниками рецептом апетитного та пісного торта. Він получається неймовірно ніжним та смачним.

Радіо Максимум продовжує ділитись рецептами від популярних українських шеф-кухарів та кондитерів. Цього разу це солодкий десерт, який доповнить ваш святковий стіл.

Цікаво: Готуємо апетитний торт "Опера" разом з Лізою Глінською

Друзі, сьогодні ми з вами приготуємо пісний десерт – ШОКОЛАДНИЙ ТОРТ З ВИШНЯМИ. Неймовірно ніжний, повітряний мус, вишневий мармелад та шоколадний бісквіт. Обов’язково готуйте та смакуйте, – пише Глінська.

Інгредієнти:

Шоколадний бісквіт:

  • 100 г борошна (4 ст. л.)
  • 15 г какао-порошку (1 ст. л. з гіркою)
  • 5 г розпушувача (1 ч. л. з гіркою)
  • 1 г солі
  • 90 г цукру (4,5 ст. л.)
  • 150 мл води
  • 40 мл рослинної рафінованої олії (2 ст. л. + 2 ч. л. )


Вишневий мус:

  • 250 мл вишневого соку
  • 50 г цукру (4,5 ст. л.)
  • 15 г манної крупи (1,5 ст. л.)


Для сиропу:

  • 80 мл води
  • 50 г цукру (4,5 ст. л.)
  • 4 г агар агару (2 ч. л.)


Вишневий мармелад:

  • 250 г вишні (свіжої або замороженої)
  • 15 г кукурудзяного крохмалю (1,5 ч. л.)
  • 50 г цукру (4,5 ст. л.)

Спосіб приготування дивіться на сторінці кондитерки:

До слова: Готуємо смачний ягідний крамбл разом з Володимиром Ярославський

Джерело: Ліза Глінська


пропозиції партнерів
Новини