Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Названо небезпечні продукти, які викликають рак

  • 1093

Всесвітня організація охорони здоров'я опублікувала список оброблених м'ясних продуктів, які можуть стати причиною розвитку ракових клітин в організмі і навіть порівняла їх з миш'яком і азбестом.

Перш ніж потрапити на прилавок магазину, м'ясо підлягає певній обробці: копчення, соління, додавання хімічних речовин. Після цього процесу, м'ясопродукт має такий ж згубний вплив на організм, як алкоголь і тютюн.

Ґрунтуючись на результатах міжнародних досліджень, наукові співробітники стверджують, що шинка, бекон, салямі, гамбургери, хот-доги і сосиски – причини розвитку онкозахворювань.

Дивно, що "чорний список" поповнило і всіма улюблене червоне м'ясо свіже. Воно є повноцінним джерелом білка і необхідних вітамінів, заліза і цинку, але в той же час продукт містить багато канцерогенних речовин.

Читайте також: Вчені назвали найкращий продукт для сніданку



пропозиції партнерів
Новини