Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Вчені розповіли, яка їжа продовжує життя

  • 390

Споживання червоного перцю зменшує ризики померти від захворювань серця.

Такі висновки зробили фахівці із медичного коледжу Ларнер при Університеті у Вермонті, передає Counsel&Heal.

Медики проводили дослідження упродовж 23 років, збираючи інформацію про стан здоров'я та спосіб харчування більше 16 тисяч мешканців США. Виявилося, що споживання чілі зменшує кількість холестерину у крові. Саме тоді, за словами науковців, включення перцю до раціону зменшує ризики смертності на 13%.

Читайте також: Кардіолог назвав продукт, який провокує ранні хвороби серця



пропозиції партнерів
Новини