Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

П'ять корисних продуктів, які ми їмо неправильно

  • 756

Придбати здорову та свіжу їжу може кожен, однак не всі знають, як правильно її готувати.

Щоб їсти справді корисні страви, варто звертати увагу на те, яким чином їх потрібно готувати. Портал edinstvennaya назвав продукти, які зазвичай вживають неправильно.

Броколі

Чомусь популярно тушкувати або відварювати броколі, однак це призводить до втрати більшості корисних властивостей. Тому краще готувати броколі у пароварці або їсти у сирому вигляді.

Насіння льону

Насінням льону частенько доповнюють салати та каші, оскільки воно містить клітковину, омега-3 жирні кислоти та антиоксиданти. Але у такому виглядів воно майже не засвоюється, тому краще дрібнити насіння у порошок або використовувати його олію.

Спаржа

П'ять корисних продуктів, які ми їмо неправильно - фото 143720

Саме цей один із найдієтичніших продуктів краще готувати на пару або злегка підсмажити на сковороді до хрусткої скоринки.

Часник

Щоб отримати максимум користі, краще роздавити часник та почекати 10 хвилин перед тим, як додавати до страв.

Крупи та боби

П'ять корисних продуктів, які ми їмо неправильно - фото 143722

Сушені боби та необроблені антиоксиданти мають у своїй оболонці антиоксиданти, які у контакті із вітамінами заважають організму їх засвоювати. Тому краще замочувати крупи та боби перед приготуванням.

Читайте також: Скільки потрібно їсти овочів і фруктів на день



пропозиції партнерів
Новини